Băiat de 12 ani, din Pitești, dat dispărut la 10 zile după ce a plecat de acasă - Apelul Poliției

Un băiat din Pitești, în vârstă de 12 ani, a dispărut de 10 zile de acasă, iar oamenii legii fac apel la populație pentru a-l găsi.

Mai 25, 2023 - 07:23
Urmărește-ne peGoogle news
Băiat de 12 ani, din Pitești, dat dispărut la 10 zile după ce a plecat de acasă - Apelul Poliției
Foto: Poliția Română

 Politiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești au fost sesizați, în cursul zilei de miercuri, 24 mai, cu privire la faptul că minorul Marin Raul, de 12 ani, a plecat de la locuința bunicilor, din ziua de 14 mai, și nu a mai revenit.

Minorul în cauză a mai avut plecări voluntare, iar din verificările efectuate de la momentul sesizării până în prezent, au rezultat indicii că s-ar afla pe raza municipiului Pitești.

În prezent, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Pitești desfășoară activități pentru găsirea minorului, fiind transmise semnalmentele persoanei atât la nivelul celorlalte subunități din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, cât și jandarmilor argeșeni și Poliției Locale Pitești.

Semnalmentele minorului: 1,40 m înălțime, aproximativ 32 kg, fața ovală, ochi căprui, păr șaten, drept, tuns scurt, ten măsliniu.

Persoanele care pot da relații cu privire la minorul în cauză sunt rugate să apeleze Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 sau Poliția Municipiului Pitești, la telefon 0248 607 009.