Las Vegas: Cântăreața Cardi B a aruncat cu microfonul într-un spectator, după ce a stropit-o cu băutură în timpul unui concert

Distribuie O femeie care asista sâmbătă, 29 iulie, la un concert al cântăreţei Cardi B, în Las Vegas, a aruncat cu băutură în direcția artistei. Cardi B a reacționat imediat, aruncând cu microfonul în spectatoare, transmite AFP.

Iul 31, 2023 - 12:09
Iul 31, 2023 - 12:10
Urmărește-ne peGoogle news
Las Vegas: Cântăreața Cardi B a aruncat cu microfonul într-un spectator, după ce a stropit-o cu băutură în timpul unui concert
Foto: Captură Video

Incidentul a avut loc la Drais Beach Club din Las Vegas și a fost surprins într-o înregistrare video care s-a viralizat pe rețelele sociale. Cardi B cânta hitul ei din 2018 „Bodak Yellow”, când o femeie din public a aruncat în direcţia ei conţinutul unui pahar.

Vizibil deranjată, cântăreaţa rap a răspuns aruncând la rândul său cu microfonul în acea persoană, în timp ce membrii echipei sale de securitate s-au repezit spre public.

Cardi B nu este prima artistă vizată de obiecte aruncate din public. Recent, Bebe Rexha a fost lovită în faţă cu un telefon mobil la New York, în timp ce o altă persoană a aruncat o pungă care conţinea cenuşa mamei sale pe scena pe care Pink cânta la Londra.

Pe reţeaua Twitter, mulţi internauţi au lăudat reacţia lui Cardi B, unii susţinând că este timpul ca artiştii să reacţioneze la obiectele aruncate din public, care îi vizează.

Sursa: Libertatea