Polițiștii de frontieră din Ucraina au reținut un bărbat care a încercat să intre în Ungaria deghizat în femeie

Acest lucru a fost raportat de serviciul de presă al Departamentului de Vest al Serviciului de Frontieră de Stat al Ucrainei pe Facebook.

Ian 28, 2023 - 15:32
Urmărește-ne peGoogle news
Polițiștii de frontieră din Ucraina au reținut un bărbat care a încercat să intre în Ungaria deghizat în femeie
Foto: Західне регіональне управління Держприкордонслужби України-Західний кордон

Pe 27 ianuarie, polițiștii de frontieră ai departamentului „Vylok” au prins trei bărbați recrutați care încercau să treacă ilegal granița cu Ungaria în afara punctelor de control. Unul dintre ei s-a prefăcut mult timp femeie pentru a evita recrutarea în timpul mobilizării.

Judecând după fotografiile publicate, tânărul poartă o jachetă albastră unisex, pantaloni de damă cu ținte și cizme negre înalte. Are părul lung, foarte probabil o perucă, precum și unghii vopsite.

Serviciul de Grăniceri constată că cetățeanul a mărturisit înșelăciunea. Acum, el, împreună cu alți contravenienți, trebuie să se întâlnească cu personalul centrului de recrutare.

În decembrie, un bărbat a „cumpărat” copii la Odesa pentru a pleca în străinătate . Le-a oferit polițiștilor de frontieră certificate de naștere falsificate, pe care le-a primit de la un cunoscut pentru 3.000 de dolari, schimbându-și numele.

În august, polițiștii de frontieră au reținut un bărbat care s-a ascuns într-un vagon de marfă. A încercat să plece ilegal în Republica Moldova pentru a evita mobilizarea.

În ianuarie, poliţia a prins un specialist în trecerea ilegală a frontierei din Lviv . Ea a promis că va ajuta la părăsirea Ucrainei și că va introduce date false în baza de date cu ajutorul conexiunilor sale.