Reacția MAI, după apariția imaginilor cu tânărul surprins în timp ce sărea pe portbagajul unei mașini, în mers: Așa ceva niciodată!

Ministerul de Interne a comentat,luni, imaginile devenite virale pe reţelele de socilizare cu un tânăr urcat pe portbagajul unei maşini care derapează pe zăpadă. "Apreciem întotdeauna inventivitatea, dar așa ceva niciodată!", au transmis reprezentanții instituției, într-o postare pe Facebook.

Noi 20, 2023 - 18:36
Noi 20, 2023 - 19:06
Urmărește-ne peGoogle news
Reacția MAI, după apariția imaginilor cu tânărul surprins în timp ce sărea pe portbagajul unei mașini, în mers: Așa ceva niciodată!
Foto: Captură Video

Apreciem întotdeauna inventivitatea, dar așa ceva niciodată!

Referitor la acest video care circulă în spațiul online, vă spunem clar:

Nu acestea sunt anvelopele M+S!

Nu știm care dintre cei doi a fost mai inconștient, conducătorul autoturismului sau pasagerul…Și aici, termenul de pasager este discutabil!

Cel de la volan a fost invitat să descrie cu lux de amănunte secvența video, urmând să fie amendat pentru transportul necorespunzător al amicului de pe portbagaj.

Și DA, s-a conformat legii…Avea M+S pe jante!, este mesajul postat, luni, pe Facebook, de Ministerul Afacerilor Interne.

Un videoclip cu un BMW cu numere de Vaslui, care s-a aventurat în trafic, pe zăpadă, deși avea cauciucuri de vară, a devenit viral zilele acestea. Imaginile atrag atenția nu doar datorită acestui aspect, dar și pentru că pe capota portbagajului mașinii aflate în mers era un bărbat care părea că sare, cel mai probabil pentru a încerca să ajute tracțiunea spate a mașinii, respectiv pentru a crește aderența. Momentul inedit a fost surprins de un participant la trafic și postat pe rețelele de socializare. Cum era de așteptat, acesta a atras un val de ironii în mediul online.