Sindicatul Liber al Navigatorilor a anunțat că un ofiţer român a fost decapitat pe o navă din China, după ce a fost lovit în cap de două parâme

Sindicatul Liber al Navigatorilor a transmis, pe pagina sa de Facebook, că autorităţile din China fac cercetări cu privire la acest accident, iar familia marinarului ar trebui să primească un raport final despre eveniment.

Aug 28, 2023 - 23:23
Aug 29, 2023 - 00:26
Urmărește-ne peGoogle news
Sindicatul Liber al Navigatorilor a anunțat că un ofiţer român a fost decapitat pe o navă din China, după ce a fost lovit în cap de două parâme
Foto: Sindicatul Liber al Navigatorilor din Transportul Maritim / Facebook

„Pe o navă care se afla în China, în portul Qingdao, a avut loc un tragic accident care s-a soldat cu pierderea vieţii unui ofiţer român. NBP se afla la manevra pupa între două parâme încurcate care s-au întins în forţă lovindu-i casca şi capul acestuia. Lovitura a fost aşa de puternică încât capul a fost desprins de corp, decesul survenind pe loc. Autorităţile din China şi compania fac investigaţii în privinţa acestui tragic accident. Familia trebuie să primească un raport final în care să se descrie împrejurările în care a avut loc accidentul, cum s-a întamplat şi cine se face vinovat (dacă sunt vinovaţi)”, a anunţat Sindicatul Liber al Navigatorilor.

SLN a mai transmis un mesaj tuturor marinarilor cu privire la condiţiile de muncă: ”Tuturor navigatorilor - mare atenţie - munciţi în siguranţă ! Orice aspect care vă poate pune viaţa în pericol trebuie să o raportaţi sindicatului şi autorităţilor”.

Sursa: ȘtirilePROTV