SUA: Un cățel pofticios a mâncat bancnote în valoare de 4000 de dolari

Un cățel din Statele Unite a înfulecat bancnote în valoare de 4.000 de dolari din plicul pe care stăpânii săi îl pregătiseră pentru a plăti un constructor, relatează BBC.

Ian 5, 2024 - 12:34
Urmărește-ne peGoogle news
SUA: Un cățel pofticios a mâncat bancnote în valoare de 4000 de dolari
Foto: Captură Video

Stăpânii au pus banii pe blatul din bucătărie. După doar jumătate de oră, spre surprinderea lor, au găsit bucăți din bancnote împrăștiate peste tot.

„Deodată, soțul meu, Clayton, mi-a spus: Cecil mănâncă 4.000 de dolari!”, a povestit Carrie Law, stăpâna câinelui, într-un interviu pentru Pittsburgh City Paper.

„M-am gândit că nu se poate una ca asta. Aproape am avut un atac de cord”, a adăugat ea.

Law spune că Cecil nu e pofticios de fel.

„Poți lăsa o friptură pe masă și nu se atinge de ea, pentru că nu este motivat de mâncare. Dar se pare că este motivat de bani”, a spus ea.

Stăpânii lui Cecil au așteptat ca acesta să elimine hârtiile, apoi au avut grijă să le curețe meticulos și să le lipească împreună. Astfel, au reușit să recupereze 3.500 de dolari din bancnotele pe care le-au dus ulterior la bancă.

Banca a acceptat să-i despăgubească pe cei doi soți pentru bancnotele parțial distruse, dar pe care încă se putea identifica seria.

După acest incident, soții Law au mers cu Cecil la veterinar. Din fericire, câinele nu a avut nevoie de niciun tratament.

Sursa: ziare.com