Un suspect a fost reținut în cazul celor două prietene românce ucise în Italia - Ce a făcut pentru a-i deruta pe anchetatori

Un suspect a fost reținut de carabinieri în cazul celor două prietene românce ucise cu bestialitate în Italia. Autoritățile au anunțat că au o persoană în custodie, despre care se presupune că ar fi comis dublul asasinat.

Ian 6, 2024 - 09:58
Urmărește-ne peGoogle news
Un suspect a fost reținut în cazul celor două prietene românce ucise în Italia - Ce a făcut pentru a-i deruta pe anchetatori
Imagine cu caracter ilustrativ

Conmform Stirile ProTV, inițial, doi suspecți au fost duși la audieri. Cele 2 victime, care locuiau la nici 200 de metri una de cealaltă, au fost găsite fără viață vineri dimineață. Una era carbonizată în casă, cealaltă fusese ucisă cu o armă albă.

Se pare că tânărul reținut le cunoaștea pe cele două femei, cu care era vecin. Tot el ar fi sunat la numărul de urgență și a dat alarma în legătura cu decesul uneia dintre ele.

Suspectul este un tânăr român în vârstă de 24 de ani, El urmează să dea explicații despre cele 2 victime, descoperite decedate și aflau în case diferite, la doar 200 de metri distanță una de cealaltă.

Două femei, despre care presa din Italia scrie că sunt românce au fost găsite moarte, una dintre ele carbonizată. Anchetatorii italieni iau în calcul o dublă crimă. Cele două femei despre care se spune că ar fi fost prietene au fost găsite în case diferite, la mică distanță una de cealaltă, 200 de metri, în orăşelul Naro din provincia Agrigento, Sicilia.

Cele două cadavre au fost descoperite de către pompieri întâmplător. Militarii au intervenit la un incendiu pe aleea Avenia. După lichidarea acestuia, pompierii au găsit trupul carbonizat al primei victime.

La scurt timp, autoritățile au fost anunțate de găsirea celei de a doua victime. A doua femeie a fost descoperită într-o baltă de sânge în Via Da Vinci, potrivit agenției de presă italiene, ANSA.

Jurnaliștii italieni au făcut publice numele celor două femei găsite moarte în orașul Naro. Ei scriu că prima victimă se numește Maria Russ și are 57 de ani. Ea a fost găsit în locuința ei după ce pompierii au intervenit la un incendiu. Trupul ei a fst găsit carbonizat. Anchetatorii cercetează acum și cauza incendiului care a cuprins apartamentul.

Cea de-a doua victimă se numește, potrivit presei italiene, Delia Zărnescu, în vârstă de 58 de ani. Ea a fost găsită în casa din curtea Avenia - nu departe de locuința celeilalte victime, la aproximativ 200 de metri - într-o baltă de sânge.

Sursa: Adevărul