Pink s-a oferit să plătească amenda primită de echipa norvegiană feminină de handbal pe plajă, după ce jucătoarele au refuzat să joace în bikini

Cântăreaţa americană Pink s-a oferit să plătească amenda primită de echipa norvegiană feminină de handbal pe plajă din cauza echipamentului purtat la un meci de săptămâna trecută - pantaloni scurţi şi nu bikini.

Iul 26, 2021 - 20:45
Urmărește-ne peGoogle news
Pink s-a oferit să plătească amenda primită de echipa norvegiană feminină de handbal pe plajă, după ce jucătoarele au refuzat să joace în bikini

Echipa a fost amendată la European Beach Handball Championships cu 150 de euro pentru fiecare jucătoare, pentru „vestimentaţie necorespunzătoare”.

„Sunt foarte mândră de echipa norvegiană feminină de handbal pe plajă pentru că a protestat faţă de regulile sexiste legat de uniformă”, a scris Pink pe Twitter. „Bravo vouă, doamnelor. Aş fi fericită să vă plătesc amenzile. Ţineţi-o tot aşa!”

Federaţia Norvegiană de Handbal a anunţat săptămâna trecută că e pregătită să plătească amenzile, însă a mulţumit cântăreţei printr-o postare pe Instagram.

Mulţumim mult pentru spijin”, a scris echipa. 

Federaţia Europeană de Handbal a spus că a amendat echipa pentru echipamentul purtat la meciului pentru medalia de bronz împotriva Spaniei, jucat în Bulgaria, pentru că pantalonii scurţi ai jucătoarelor „nu erau în conformitate cu reglementările uniformelor atleţilor”. 

Ministrul norvegian al Culturii şi Sportului, Abid Raja, a descris situaţia drept „complet ridicolă”.