Ceremonie de absolvire: O nouă promoţie de studenţi a absolvit Academia de Poliţie - Printre aceştia au fost şi 10 palestinieni, care au terminat Facultatea de pompieri

În umbra unui scandal, o nouă promoţie de studenţi a absolvit Academia de Poliţie. La ceremonia de final tinerii care au devenit poliţişti şi pompieri au avut alături de ei familiile şi prietenii.

Iul 22, 2023 - 18:12
Urmărește-ne peGoogle news
Ceremonie de absolvire: O nouă promoţie de studenţi a absolvit Academia de Poliţie - Printre aceştia au fost şi 10 palestinieni, care au terminat Facultatea de pompieri
Foto: Captură Video

Promoţia de anul acesta a fost marcată şi de scandalul repartiţiei masteranzilor din poliţie de zilele trecute. Ministrul de Interne Cătălin Predoiu, prezent la ceremonie, a evitat însă orice declaraţii pe acest subiect.

Ceremonia a început poticnit, cu defecţiuni ale instalaţiei de sonorizare.

Pentru studenţi, bucuria absolvirii nu a fost umbrită de nimic. Printre aceştia au fost şi 10 palestinieni, care au terminat Facultatea de pompieri şi care şi-au exprimat bucuria în stil propriu.

Anul acesta şeful de promoţie al academiei, George Mârza, este un tânăr care s-a specializat în domeniul investigaţiilor criminale. Ştie că sunt probleme în poliţia română dar spune că este optimist.

Şi dacă George Mârza abia de acum încolo va afla ce înseamnă munca în poliţie, altfel stau lucrurile pentru Aurora Voicilă, care lucrează deja la IPJ Timiş şi care a trebuit să şi muncească să şi înveţe. De acum nu mai este agent ci ofiţer.

Absolvenţii masteratului profesional au sperat astăzi că vor discuta cu ministrul Cătălin Predoiu pentru a reclama problemele de la repartiţii, dar nu au reuşit.