A murit Sinéad O'Connor - Cântăreața avea 56 de ani și a murit la 18 luni după decesul fiului ei

Cântăreața irlandeză Sinéad O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani. Artista a murit la 18 luni după decesul fiului ei. Nu se cunosc prea multe detalii deocamdată. Nu este clar unde a murit O'Connor sau circumstanțele în care s-a petrecut decesul său.

Iul 26, 2023 - 21:42
Urmărește-ne peGoogle news
A murit Sinéad O'Connor - Cântăreața avea 56 de ani și a murit la 18 luni după decesul fiului ei
Foto: Captură Video

Sinéad O'Connor a murit la vârsta de 56 de ani. Cântăreața irlandeză a devenit celebră în întreaga lume în 1990, prin coperta ei sfâșietoare pentru Prince’s Nothing Compares 2 U.

O'Connor s-a născut într-o familie din Dublin pe 8 decembrie 1966. Mai târziu a susținut că a început să aibă probleme de sănătate mintală, deoarece mama ei a abuzat-o fizic și sexual când era copil.

În ultimul ei mesaj postat pe Twitter, cântăreața a făcut public o fotografie cu fiul ei, ce a fost însoțită de un mesaj: „Am trăit ca o creatură de noapte de atunci. A fost iubirea vieții mele, lampa sufletului meu”.

De asemenea, în timpul căutărilor, artista postase pe Twitter un mesaj către fiul său: „Shane, viața ta este prețioasă. Dumnezeu nu a sculptat degeaba acel zâmbet frumos pe chipul tău frumos. Lumea mea s-ar termina fără tine. Tu ești inima mea. Te rog nu o opri să bată. Te rog nu te răni".

Artista a fost căsătorită de patru ori și avea patru copii, Shane și Jake Reynolds, Roisin Waters și Yeshua Francis Neil Bonadio.