Fotomodelul Jethro Lazenby, fiul cel mare al muzicianului Nick Cave, a murit la vârsta de 31 de ani

Muzicianul Nick Cave a anunţat luni că fiul său cel mare, Jethro Lazenby, a murit, la vârsta de 31 de ani.

Mai 9, 2022 - 20:55
Urmărește-ne peGoogle news
Fotomodelul Jethro Lazenby, fiul cel mare al muzicianului Nick Cave, a murit la vârsta de 31 de ani
Foto: Creative Commons/Wikimedia

Într-o scurtă declaraţie, Nick Cave a transmis: „Cu multă tristeţe, pot confirma că fiul meu, Jethro, a murit. Am fi recunoscători pentru respectarea intimităţii familiei în acest moment”, conform The Guardian.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de susie (@susiecaveofficial)

Jethro s-a născut în 1991 din relaţia lui Nick cu Beau Lazenby. Al doilea fiu al lui Nick, Luke, s-a născut la 10 zile după Jethro, din prima căsătorie a lui Nick Cave cu Viviane Carneiro. Jethro a crescut în Australia şi mai târziu a spus că nu l-a întâlnit pe Nick până la vârsta de şapte sau opt ani.

„A fost o perioadă dificilă, dar a ieşit grozav în cele din urmă”, i-a spus Nick unui jurnalist în 2008. „Spre regretul meu etern, nu am luat legătura cu Jethro în primii ani, dar acum avem o relație foarte apropiată”. Jethro a spus într-un interviu din 2012: „Nu a început atât de grozav”.

După ce s-a mutat în Marea Britanie, Jethro a devenit model, inclusiv pentru casele Balenciaga şi Versace. Hedi Slimane, director de creaţie la Celine, l-a fotografiat. Începuse şi propriile proiecte muzicale.

În aprilie, el a fost găsit vinovat de agresiune, după ce şi-a atacat mama în martie. Avocatul său a anunţat că a fost diagnosticat cu schizofrenie. A fost închis şi eliberat weekendul trecut. El a mai fost anterior condamnat pentru agresiune în 2018, împotriva iubitei sale de atunci.

Cave plânge acum moartea a doi dintre cei patru fii ai săi.

Arthur, unul dintre gemenii pe care îi are cu actuala sa soție, Susie Cave, designer și fost fotomodel, a murit la vârsta de 15 ani, după ce a căzut de pe o stâncă, lângă Brighton. Într-o declaraţie prin care i-a anunţat moartea, el l-a fost descris ca pe un „băiat frumos, fericit, iubitor”, iar impactul morţii sale asupra lui Cave a fost explorat în documentarul „One More Time With Feeling”, care s-a concentrat pe realizarea albumului „Skeleton Tree”.

Sursa: The Guardian