Echipele FCSB, Farul și Sepsi joacă azi meciuri cruciale în Conference League - Orele și televizările celor trei partide

Cele trei echipe românești rămase în lupta pentru calificarea în grupele Conference League, FCSB, Farul și Sepsi, joacă azi în turul trei preliminar, manșa tur.

Aug 10, 2023 - 12:16
Urmărește-ne peGoogle news
Echipele FCSB, Farul și Sepsi joacă azi meciuri cruciale în Conference League - Orele și televizările celor trei partide
Imagine cu caracter ilustrativ

FCSB are un meci dificil, contra vicecampioanei Danemarcei, Nordsjaelland (ora 21.30, PRO TV).

FCSB s-a dat peste cap și a primit din nou aprobarea de a juca pe stadionul Ghencea, unde sunt așteptați din nou peste 25.000 de spectatori la meci.

„Pentru suporterii noştri e interesant că jucăm din nou pe Stadionul Steaua. Sunt peste 22.000 de bilete vândute până acum. Dacă nu va fi sold-out, va fi aproape de sold-out. A fost o nebunie. S-au dat mai mult de două bilete pe secundă. Se blocase, lua foc site-ul de bilete. E reconfortant să vezi asta", a declarat Mihai Stoica pentru Orange Sport.

Sepsi joacă pe teren propriu cu Aktobe (ora 20.00, DigiSport 1).

“Este o nouă provocare pentru tot ceea ce înseamnă Sepsi OSK. Este provocarea de a încerca să intrăm în play-off-ul Conference League. Va fi un joc dificil. Întâlnim o echipă într-o formă foarte bună, cu jucători buni, în special pentru faza de atac", a declarat antrenorul Liviu Ciobotariu.

Farul o întâlnește tot acasă pe Flora Tallin, din Estonia (ora 20.30, DigiSport 2, PrimaSport 1).

“Este încă o provocare, o experiență în Europa. Un meci în două manşe, unde trebuie însă să fim noi, să încercăm să ne depăşim, să dăm tot ce avem mai bun, să fie versiunea noastră în care fiecare să exceleze, să dea ce are mai bun, pentru a avea şanse să trecem turul“, a spus Hagi.

Turul trei preliminar Conference League, manșa tur

Astăzi

Sepsi – Aktobe (Kazahstan) 20.00 DigiSport 1

Farul – Flora Tallinn (Estonia) 20.30 DigiSport 2, PrimaSport 1

FCSB – Nordsjaelland (Danemarca) 21.30 Pro TV