O femeie care face videochat este cercetată penal după ce și-a agresat fiul: „Mă lovește, se îmbracă în pisică și vorbește cu unii la calculator”

O femeie care face videochat este cercetată penal la Parchetul de pe lângă Judecătoria Bacău pentru rele tratamente aplicate minorului.

Mar 6, 2023 - 12:14
Urmărește-ne peGoogle news
O femeie care face videochat este cercetată penal după ce și-a agresat fiul: „Mă lovește, se îmbracă în pisică și vorbește cu unii la calculator”
Imagine cu caracter ilustrativ

Femeia este căsătorită cu un boxer scoțian, cu care are un băiat în vârstă de 7 ani. În 2021, a plecat din Scoția, unde era stabilită, și s-a mutat împreună cu copilul în București fără să îl anunțe în prealabil pe tatăl minorului. Din cauza comportamentului mamei, bărbatul a obținut în instanță dreptul de a-și lua fiul să locuiască cu el, însă judecătorii i-au oferit momentan acest drept doar în București, fără să îi permită să îl ducă în Scoția, țara natală a bărbatului, potrivit Clujjust.ro.

Tatăl copilului a fost cel care a anunțat autoritățile că soția lui îl agresează.

”Începând cu luna martie a anului 2021 numita Windsor Mihaela a pus in primejdie dezvoltarea fizică, intelectuală şi morală a fiului său W.C.I, în vârstă de 7 ani, prin exercitarea de acte de violenţă verbală şi fizică asupra acestuia, prin închiderea in mod repetat a minorului intr-una din încăperile locuinţei, precum prin faptul că minorul a asistat/vizionat in timp ce aceasta desfăşura activităţi cu conotaţie sexuală faţă de alte persoane.”, se arată în ordonanța de urmărire penală.

Concret, minorul a povestit că mama lui îl încuie în cameră, îl bate, îl mușcă, ba chiar a susținut că o dată i-a stins țigara pe față. În același timp, arată că mama lui ”se îmbracă în costum de pisică și vorbește cu unii la calculator”.

Sursa: ziare.com