Polițistul Mădălin Zamfir, fostul purtător de cuvânt al IPJ Argeș a murit la vârsta de 37 de ani în urma unui incident nefericit

A murit fostul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Argeș. Mădălin Zamfir lasă în urmă doi copii.

Aug 31, 2023 - 19:18
Urmărește-ne peGoogle news
Polițistul Mădălin Zamfir, fostul purtător de cuvânt al IPJ Argeș a murit la vârsta de 37 de ani în urma unui incident nefericit
Foto: Madalin Zamfir

Un polițist din Argeș a sfârșit dramatic, după ce a vrut să își salveze prietenul de la moarte. Este vorba despre fostul purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș și șeful Biroului Centrului Operațional Pitești, Mădălin Zamfir.

Polițistul, în vârstă de 37 de ani, se afla la spital, în stare gravă, în urma unui incident petrecut acum o săptămână. Mădălin Zamfir se afla împreună cu un prieten în localitatea Rucăr, din județul Argeș, pentru a-l ajuta la anumite treburi gospodărești.

Potrivit presei locale, bărbatul tocmai își amenajase o fosă septică. La un moment dat, el a coborât aici, în circumstanțe încă neclare, dar nu a mai ieșit. Prin urmare, Mădălin Zamfir a hotărât să meargă în ajutorul prietenului său.

Din păcate, ambii au fost găsiți inconștienți de echipajele medicale. Pentru prietenul polițistului nu s-a mai putut face nimic, fiind declarat decedat la fața locului. Mădălin Zamfir a răspuns manevrelor de resuscitare și a fost transportat la spital.

„În urma eforturilor echipajelor medicale, pentru unul dintre bărbaţi s-a reuşit restabilirea activităţii cardiace şi este transportat la spital de către elicopterul SMURD, însă, pentru celălalt bărbat, din păcate, s-a declarat decesul”, au transmis reprezentanții ISU Argeș, în urmă cu o săptămână.

Polițistul s-a aflat timp de o săptămână în stare critică la un spital din Brașov, conform Ancheta Online. Însă, joi, 31 august, inima sa a încetat să bată. Bărbatul lasă în urmă doi copii și o soție, tot polițistă în Argeș.

Mădălin Zamfir a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza în anul 2009. Și-a început cariera la Serviciul Criminalistic din cadrul IPJ Dolj, acolo unde a lucrat în perioada 2009-2012.

În perioada 2012-2014 a fost coordonator al Formaţiunii de Ordine Publică din cadrul Poliţiei din orașul Costești, județul Argeș. În anul 2014, a ocupat funcția de ofiţer de relaţii cu presa la IPJ Argeş.

Ulterior, a devenit șef al Biroului Centrului Operațional Pitești. În ultima vreme, Mădălin Zamfir a lucrat la Centrul Infotrafic al Inspectoratului General al Poliției Române, notează Pitești24.