Victor Ponta, mesaj subtil, după tragedia de la Crevedia: Ce bine ar fi ca acești oameni să tacă!

Victor Ponta, consilierul onorific al premierului Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj.

Aug 27, 2023 - 22:21
Aug 27, 2023 - 22:22
Urmărește-ne peGoogle news
Victor Ponta, mesaj subtil, după tragedia de la Crevedia: Ce bine ar fi ca acești oameni să tacă!
Foto: Victor Ponta / Facebook

Într-o postare pe Facebook, Victor Ponta, consilierul onorific al premierului Marcel Ciolacu, a transmis un mesaj, după explozia de la Crevedia.

„Doamne Ajută pentru sănătatea tuturor victimelor. Încă o dată apreciez și respect toț pompierii și echipele de ajutor care își pun viața în pericol în fiecare zi (și care au fost atât de nedrept acuzați și insultați în trecut ); Apreciez că Premierul și Guvernul actual fac tot ce ține de ei în aceste condiții grele - ținând cont ca nu au nici acum, după 8 ani, niciun spital nou, nicio secție suplimentară pentru arși, niciun medic în plus sau ceva, orice , ca să arăți că ai făcut ceva bun din cei 100 de miliarde de euro împrumutați și cheltuiți în această perioadă;

În urmă cu 8 ani unii au vrut, cu cinism, doar Putere și nu le-a mai păsat de altceva. Alții au făcut un film și si-au făcut reclamă din tragedii; ce bine ar fi ca acum aceștia doar sa tacă (încă e vreme bună la Neptun)“, a transmis Victor Ponta pe Facebook.

Mai multe explozii devastatoare au avut loc, sâmbătă seara, la o stație GPL din localitatea dâmbovițeană Crevedia. Cea de-a doua explozie a fost atât de puternică încât a produs un nor similar celor care se produc în momentul unei explozii atomice.

În urma incidentului care a avut loc la Crevedia, zeci de oameni au fost răniți, fiind internați în acest moment cu arsuri grave. Unii dintre aceștia au fost transportați și urmează a fi transportați în străinătate, la spitale din Belgia, Italia, Austria și Germania. Din păcate, două persoane și-au pierdut viața, una din cauza arsurilor grave, iar cealaltă din cauza unui stop cardio-respirator.

În 2015, în urma protestelor care au avut loc după tragedia de la Colectiv, Victor Ponta a demisionat din funcția de premier și Guvernul a picat. În locul acestuia a fost instalat la Palatul Victoria un Guvern tehnocrat, condus de Dacian Cioloș.

Sursa: DCNews