Parlamentar PSD, exclus din partid, după ce a fost implicat într-un scandal sexual cu un minor

Un deputat de Argeș este acuzat că ar fi implicat într-un scandal sexual cu un minor. Aurel Bălășoiu a fost filmat în timp ce întreținea raporturi sexuale cu un tânăr. Parlamentarul social-democrat a fost exclus din partid.

Oct 2, 2022 - 08:01
Oct 2, 2022 - 08:04
Urmărește-ne peGoogle news
Parlamentar PSD, exclus din partid, după ce a fost implicat într-un scandal sexual cu un minor
Foto: Aurel Balasoiu/Facebook

La nivel de conducere de ”rang O” a PSD, s-a decis, sâmbătă, excluderea din partid a deputatului Aurel Bălășoiu, iar hotărârea a fost anunțată pe contul de Facebook, fără să existe o motivare a acesteia.

Surse din lumea politică au mărturisit, pentru gandul.ro, că deputatul PSD Aurel Bălășoiu este implicat într-un scandal sexual. Jurnaliștii au făcut publice mai multe fotografii în care Bălășoiu apare dezbrăcat, pe un pat din ceea ce pare a fi o cameră de hotel. Lângă el, în pat, se află un tânăr care, potrivit sursei citate, ar fi minor.

„Reacția președintelui Marcel Ciolacu a fost instantanee și a fost exclus din partid. I-am solicitat să-și dea demisia din Parlament și sperăm să facă asta luni. Noi vom vota pentru ridicarea imunității și continuarea anchetei pentru că sunt fapte abominabile și care nu pot fi tolerate”, a spus Radu Oprea - purtătorul de cuvânt al PSD, pentru RealitateaTV.

De asemenea, PSD se așteaptă ca acesta să își dea demisia urgent din funcția de deputat. În caz contrar, PSD va vota pentru ridicarea imediată a imunității parlamentare.

PSD nu tolerează în niciun fel încălcarea legii, a demnității umane și a moralei creștine, anunță social-democrații.

Aurel Bălășoiu neagă că ar fi întreținut relații sexuale cu un minor.

Am văzut și eu, mi s-a transmis astăzi, până astăzi nu am știut, așa că nici o problemă. Voi merge înainte și voi lupta. Nu recunosc”, a spus Bălășoiu.