O femeie din Galați a ajuns în spital înjunghiată de soțul său - Bărbatul a plecat cu mașina de la fața locului spre vamă, unde a intrat într-un camion și a murit

O femeie a ajuns la spital după ce a fost înjunghiată de soţul său, ea fiind găsită căzută pe o stradă din municipiul Galaţi. După agresiune, bărbatul s-a urcat la volanul maşinii şi a pornit la drum spre vama Giurgiuleşti, unde s-a ciocnit cu un camion care era staţionat şi al cărui şofer, de cetătenie ucraineană, dormea. În urma impactului, bărbatul din Galaţi a murit.

Iul 28, 2023 - 13:59
Urmărește-ne peGoogle news
O femeie din Galați a ajuns în spital înjunghiată de soțul său - Bărbatul a plecat cu mașina de la fața locului spre vamă, unde a intrat într-un camion și a murit
Foto: Antena 3 CNN

Potrivit IPJ Galaţi, Secţia 5 Poliţie Galaţi a fost sesizată, în noaptea de joi spre vineri, prin 112, despre faptul că pe o stradă din municipiul Galaţi o femeie este căzută la pământ, posibil victimă unei agresiuni.

”Poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, unde, din cercetări a reieşit că femeia, de 28 de ani, pe fondul consumului de alcool, ar fi avut un conflict cu soţul ei, de 33 de ani, care i-ar fi aplicat mai multe lovituri cu un obiect tăietor - înţepător. Persoana vătămată a fost preluată de către un echipaj de ambulanţă şi transportată la Spitalul Judeţean Galaţi, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, arată sursa citată.

Poliţiştii afirmă că, după ce şi-a agresat soţia, bărbatul a plecat cu un autoturism către vama Giurgiuleşti şi, pe fondul neatenţiei, s-a ciocnit cu un camion a intrat în coliziune cu o autoutilitară cu remorcă, staţionată, în urma impactului, bărbatul pierzându-şi viaţa. Şoferul camionului staţionat, cetăţean ucrainean, care dormea când maşina a fost lovită, a fost rănit.

În cauză se fac cercetări pentru violenţă în familie, urmând ca, după examinarea medico-legală, să se stabilească încadrarea juridică a faptei.