Un tânăr a reușit să fure colete de la o firmă de curierat timp de 7 luni - Paguba uriașă adusă companiei

Polițiștii din cadrul Secției 7 din Cluj-Napoca au pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, în cadrul unui dosar penal ce vizează infracțiunea de furt calificat. Un tânăr de 18 ani a fost reținut pentru 24 de ore.

Iul 19, 2023 - 13:01
Urmărește-ne peGoogle news
Un tânăr a reușit să fure colete de la o firmă de curierat timp de 7 luni - Paguba uriașă adusă companiei
Foto: Pexels/ imagine cu caracter ilustrativ

Din cercetările derulate de polițiștii de investigații criminale a Secției 7 a reieșit faptul că de la începutul anului 2023 și până în prezent, tânărul de 18 ani, împreună cu alte persoane bănuite, în cadrul activităților de manipulare a coletelor ar fi sustras diferite bunuri, cauzând operatorului de servicii de curierat un prejudiciu în valoare de aproximativ 8.000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat parțial de polițiști până în prezent. În cadrul percheziției au fost identificate și ridicate mai multe bunuri care fac obiectul cercetărilor.

Pe parcursul activităților s-a beneficiat de sprijinul Direcției Operațiuni Speciale, Serviciului Criminalistic Cluj, Serviciului pentru Acțiuni Speciale Cluj, precum și polițiștilor din cadrul Secției 9 Poliție Rurală Turda.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, scrie cluj24.ro.