Polițiștii ruși au reținut o femeie după ce au descoperit că aceasta și-a deghizat pisica în bebeluș și a băgat droguri în scutece

O femeie a fost arestată în Rusia după ce polițiștii au descoperit că și-a deghizat pisica în bebeluș și i-a ascuns droguri in haine.

Apr 16, 2023 - 14:04
Urmărește-ne peGoogle news
Polițiștii ruși au reținut o femeie după ce au descoperit că aceasta și-a deghizat pisica în bebeluș și a băgat droguri în scutece

O femeie de 27 de ani, din localitatea Nijny Tagil, din Regiunea Sverdlovsk, Federația Rusă, a folosit o metodă inedită de a transporta droguri: și-a deghizat pisica în bebeluș și i-a băgat substanțele interzise în scutece, însă a fost prinsă de polițiști care au auzit sunetele pe care le făcea animalul, care adormise și începuse să toarcă, relatează Le Figaro.

Tânăra și-a îmbrăcat pisica în haine de bebeluș. I-a pus scutec, body, hăinuțe, și o geacă, iar printre acestea a ascuns cinci pachete de metilefedrina pulbere, drog de mare risc.

Traficanta a fost dată de gol și depistată de poliție deoarece pisica, extrem de blândă, s-a relaxat, a adormit și a început să toarcă, un zgomot clar, atipic pentru un bebeluș. Traficanta a mizat pe faptul că pisica este foarte blândă, dar nu a intuit că această poate să toarcă.

Conform sursei citate, cele cinci pachetele conțineau în total aproximativ 25 de grame de metilefedrină, în valoare de aproximativ 2000 de euro. Femeia a fost arestată prevenitiv.

Traficanții de droguri, pentru a înșela vigilența poliției, folosesc uneori animalele de companie și au fost cazuri în care le-au introdus droguri în abdomen.