Un agent de poliție și-a pierdut încărcătorul pistolului cu 15 cartușe: Era prima lui zi de muncă

Poliția Capitalei face verificări după ce un agent și-a pierdut încărcătorul pistolului cu 15 cartușe, a anunțat, marți, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București.

Noi 8, 2022 - 14:31
Noi 8, 2022 - 23:48
Urmărește-ne peGoogle news
Un agent de poliție și-a pierdut încărcătorul pistolului cu 15 cartușe: Era prima lui zi de muncă
Foto: 7Media

Autoritățile susțin că polițistul a constatat că îi lipsește muniția luni seară, atunci când trebuia să predea armamentul, la finalul turei de lucru:

”Cu privire la informaţiile apărute în spațiul public, conform cărora un polițist ar fi pierdut încărcătorul armei din dotare, Serviciul Informare și Relații Publice din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București este abilitat să comunice următoarele: În cursul serii de 7 noiembrie a.c., în momentul predării armamentului și muniției din dotare, la ieșirea din schimb, un polițist, din cadrul Secției 12, a constat lipsa unui încărcător de rezervă, cu cele 15 gloanțe aferente. În momentul de față se efectuează demersuri în vederea recuperării încărcătorului și muniției. De asemenea, au fost dispuse verificări, prin intermediul structurii de control intern”, a transmis Poliția Capitalei.