Copil rănit, după ce unui șofer i s-a făcut rău la volan și a intrat cu mașina într-o stație de autobuz din Baia Mare

Un șofer de 57 de ani a suferit un stop cardio-respirator în timp ce se afla la volan și a intrat cu mașina într-o staţie de autobuz din Baia Mare miercuri, 10 august. Un băiat de 13 ani, care se afla în stație, a fost rănit ușor.

Aug 10, 2022 - 20:07
Urmărește-ne peGoogle news
Copil rănit, după ce unui șofer i s-a făcut rău la volan și a intrat cu mașina într-o stație de autobuz din Baia Mare
Foto: Ambulanța Olt/ imagine cu caracter ilustrativ

În urma accidentului, un băiat de 13 ani aflat în staţie a fost rănit, iar pasagerul din dreapta şoferului a suferit un atac de panică, fiind de asemenea, transportat la spital.

Potrivit ISU Maramureş, accidentul a avut loc miercuri după-amiază, în Baia Mare.

A avut loc un accident rutier în Baia Mare. Unui bărbat de 57 de ani i s-a făcut rău la volan, după ce a suferit un stop cardio-respirator. Acesta a fost resuscitat de echipajul SMURD care a sosit imediat la locul accidentului, el răspunzând manevrelor, apoi a fost dus la spital. O a doua persoană, care se afla ca pasager în maşină, în vârstă de 54 de ani a suferit un atac de panică. Şi aceasta a fost transporată la spital de un sechipaj SAJ”, au declarat pentru news.ro reprezentanţii ISU Maramureş.

Potrivit sursei ciate, o a treia victimă a fost un copil de 13 ani care a suferit un traumatism la nivelul umărului. Acesta a fost transportat, de asemenea, la spital.

Poliţiştii au preluat cercetările în acest caz.