Analizele de laborator au arătat că în plicurile din geanta jandarmeritei, era cocaină - Colegii tinerei suspectau că ea consumă droguri

În plicurile depistate în poșeta tinerei din jandarmerie, care a fost oprită în trafic la un control de rutină, era cocaină, potrivit unor surse din anchetă.

Noi 22, 2023 - 20:32
Urmărește-ne peGoogle news
Analizele de laborator au arătat că în plicurile din geanta jandarmeritei, era cocaină - Colegii tinerei suspectau că ea consumă droguri
Foto: Jandarmerița prinsă cu droguri în poșetă

Jandarmerița a fost prinsă cu droguri în poșetă, după ce polițiștii au oprit taxiul în care se afla pentru un control de rutină. Ea se întorcea de la o petrecere cu iubitul ei. Tânăra avea în poșetă cinci plicuri cu un praf alb și o hârtie făcută sul despre care se preupunea că era folosită pentru prozarea substanțelor. Analizele de laborator au stabilit că era vorba de cocaină, conform unor surse din anchetă. Jandarmerița le-a spus polițiștilor că a primit plicurile de la o prietenă și că nu știa ce se află în ele.

După ce cazul a ajuns în atenția presei, tânăra a cerut concediu de odihnă și a dispărut de pe rețelele sociale. Între timp, șefii au anunțat anchetă internă, iar femeia va fi cercetată disciplinar.

Potrivit sueselor, femeia era în atenția colegilor, care o suspectau că ar fi consumat substanțe interzise.

Tânăra este absolventă a Academiei de Poliție din 2022. La scurt timp după ce a intrat în Jandarmerie a fost desemnată purtător de cuvânt a unității de elită – Brogada Specială, mascații care merg la descinderi și la acțiuni speciale.