Judecătoarea care își teroriza vecinii și a fost internată cu forța de poliție, la Socola, a reușit „să scoată” un județ de pe harta României

Judecătoarea Mariana Obreja de la Judecătoria Iași i-a transmis unui reclamant că ”nu există județul Bistrița Năsăud în România”.

Iul 9, 2023 - 14:06
Urmărește-ne peGoogle news
Judecătoarea care își teroriza vecinii și a fost internată cu forța de poliție, la Socola, a reușit „să scoată” un județ de pe harta României
Imagine cu caracter ilustrativ

La datele destinatarului, judecătoarea este atât de convinsă că nu există Bistrița-Năsăud, încât adaugă de la sine județul Iași la adresă, după orașul Bistrița și jud. Bistrița Năsăud, potrivit dezvaluirea.ro.

”Veți indica denumirea completă a județului în care aveți sediul, având în vedere că nu există județul Bistrița Năsăud în România și veți depune alte înscrisuri conforme cu originalul în probațiune”, i-a transmis judecătoarea reclamantului.

Nu este primul scandal în care este implicată judecătoarea din Iași. Ea a fost internată cu forța de Poliție la Spitalul de Psihiatrie „Socola”, după ce și-a terorizat vecinii.

În luna mai, vecinii Marianei Obreja, magistrat la Judecătoria Iași, au chemat Poliția pentru că femeia asculta muzică la maximum în jurul orei 02:00.

Când au ajuns la ușa ei, femeia a devenit recalcitrantă și s-a certat cu polițiștii.

Din cauza comportamentului său irațional, judecătoarea a fost dusă de oamenii legii, cu forța, la Spitalul de Psihiatrie „Socola”, unde a rămas internată opt zile, până pe 17 mai. Ea a fost amendată și cu 1.000 de lei pentru tulburarea liniștii și ordinii publice.

După acest incident, judecătoarea și-ar fi depus actele pentru pensionare, potrivit dezvaluirea.ro

Presa locală mai scrie că judecătoarea a mai avut un comportament ciudat și în trecut. În 2011, ea a primit un avertisment după ce la o ședință de judecată ar fi încuiat ușile și a dat sentința în lipsa ambelor părți. Ea s-a plâns de mai multe ori colegilor că avocații țipă la ea și că nu mai suportă stresul.

Mariana Obreja activează la Judecătoria Iași din anul 1999.