Tanczos Barna, ministrul Mediului, impresionat de Timișoara: „Este cel mai curat oraș din România. Felicitări bănățenilor”

Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna, susține că Timișoara este cel mai curat oraș din România. Prezent la Timișoara pentru congresul UDMR, Tanczos Barna a declarat că meritul pentru curățenia din Timișoara nu este „neapărat” al primarului, ci al oamenilor.

Mai 2, 2023 - 11:47
Urmărește-ne peGoogle news
Tanczos Barna, ministrul Mediului, impresionat de Timișoara: „Este cel mai curat oraș din România. Felicitări bănățenilor”
Foto: Tánczos Barna / Facebook

Într-un discurs susținut sâmbătă în fața a sute de membri UDMR, ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Tanczos Barna, a lăudat curățenia din Timișoara. Ulterior, ministrul a declarat că „Timișoara este cel mai curat oraș din România”.

„Nu cred că exagerez. Am fost în foarte multe localități, foarte multe orașe. Sigur, nu este un sistem perfect și, cel mai important, nu este meritul unui singur om, al Consiliului Local sau al primarului neapărat. Este meritul timișorenilor. Este meritul oamenilor datorită cărora merg pe stradă și nu văd nici PET, nici cutie de țigări, nu văd nici ceva aruncat. Pur și simplu de două zile trebuie să caut efectiv gunoi aruncat pe stradă. A fost o surpriză foarte plăcută pentru mine. Felicitări bănățenilor care contribuie la acest lucru și datorită cărora acest oraș este frumos și curat”, a declarat Tanczos Barna pentru „Radio Timișoara”.