Un bărbat a fost arestat de poliţiştii din Neamţ - Aceştia îl acuză că şi-a trimis copiii la cerşit şi că a abuzat-o pe una dintre fiicele lui

Un bărbat în vârstă de 44 de ani a fost arestat de poliţiştii din Neamţ după ce şi-a trimis copiii la cerşit, dar şi că a abuzat-o pe una dintre fiicele lui.

Ian 27, 2023 - 21:37
Urmărește-ne peGoogle news
Un bărbat a fost arestat de poliţiştii din Neamţ - Aceştia îl acuză că şi-a trimis copiii la cerşit şi că a abuzat-o pe una dintre fiicele lui
Imagine cu caracter ilustrativ

"La data de 26 ianuarie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism– B.T. Neamț, au acționat, în municipiul Roman și în localitatea Sagna, pe linia combaterii traficului de persoane, dispunând reținerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de trafic de minori și agresiune sexuală.

Astfel, au fost efectuate 2 percheziții domiciliare, fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor, mai multe terminale mobile și alte mijloace de probă. Din cercetări a reieșit că, începând cu anul 2017 și până în iulie 2022, un bărbat, de 44 de ani, profitând de starea de vulnerabilitate a copiilor săi și folosindu-se de violența fizică, i-ar fi obligat la practicarea cerșetoriei, în județul Neamț, în scopul obținerii de sume de bani, care, ulterior, ar fi fost însușite de către acesta.

De asemenea, bărbatul ar fi expus-o, prin constrângere, pe una dintre fiicele sale, minoră, unor acte de agresiune sexuală, comise de alți bărbați, obținând în acest mod sume de bani.

4 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Neamț, în vederea audierii. În baza probatoriului administrat, față de bărbatul, de 44 de ani, procurorul a dispus măsura reținerii, pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de trafic de minori și agresiune sexuală.

Astăzi, 27 ianuarie, judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Neamț a dispus arestarea preventivă a inculpatului pentru o perioadă de 30 de zile", transmite IGPR.