VIDEO: O polițistă aflată în misiune a fost lovită cu piciorul în față de un tânăr, în prezența mai multor martori

O poliţistă din Onești a fost lovită cu piciorul în faţă de un minor de 16 ani. În urma agresiunii, femeia a suferit leziuni care necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale.

Ian 16, 2023 - 19:34
Ian 20, 2023 - 09:50
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: O polițistă aflată în misiune a fost lovită cu piciorul în față de un tânăr, în prezența mai multor martori
Foto: Captură Video

Citește și: Polițiștii și jandarmii efectuează percheziții în dosarul polițistei lovite cu piciorul în cap într-o intervenție la Onești

O polițistă aflată în misiune a fost lovită cu piciorul în față de un tânăr, în prezența mai multor martori. Poliţista şi colegul ei fuseseră chemați să aplaneze un scandal între mai multe persoane, izbucnit în plină stradă, iar ulterior a mai fost chemat un echipaj compus dintr-un polițist și o polițistă.

În momentul în care poliţiştii, bărbaţi, l-au încătușat pe unul dintre recalcitranți, un minor, în vârstă de 16 ani, a lovit-o cu piciorul în față pe una dintre polițiste, după care a fugit.

Imediat a fost declanșată operațiunea de căutare la care au participat polițiști, mascați și jandarmi. Minorul a fost capturat şi s-a dispus luarea măsuri preventive a arestului la domiciliu.

„În seara de 13.01.2023, în jurul orei 18.00, în timp ce se afla pe B-dul Oituz din mun. Onești, în fața simigeriei Luca, inculpatul minor în vârstă de 16 ani C.G. a lovit-o cu piciorul în barbie pe numita D.I. agent de poliție în cadrul Poliției mun. Onești – Biroul Ordine Publică aflată în exercitarea atributiilor de serviciu, find imbrâcată în uniformă și purtând toate însemnele distinctive ale autorității de stat cauzându-i acesteia leziuni care au necesitat pentru vindecare un număr de 6-7 zile îngrijiri medicale. Dosarul a fost înregistrat la Parchetul de pe lângã Judecătoria Onesti, în cauză efectuându-se urmărirea penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ultraj, prev. si ped. deart. 257 al. ,1 4 C.p. cu referire la art. 193 al. 2 C.p. cu aplic. art. 113 al. 3 C.p. Întrucât, dupa comiterea faptei, inculpatul minor s-a sustras, în cauză a fost necesară efectuarea în perioada 13-15 ianuarie 2023 de activități investigativ-operative desfățurate de lucrătorii din cadrul IPJ Bacău și jandarmi, cu spriinul Unitatii Teritoriale de Analiza a Informatiilor Bacău si Brigazii de Operatiuni Speciale Bacău, în urma cărora inculpatul minor a fost identificat, retinut si prezentat la judecătorul de drepturi si libertati din cadrul Judecătoriei Onești, cu propunere de arestare preventivă.

Față de inculpatul minor C.G. s-a dispus luarea măsuri preventive a arestului la domiciliu de catre judecătorul de drepturi si libertăți din cadrul Judecatoriei Onești, decizia fiind contestatã de procurori la Tribunalul Bacău. Efectuarea în continuare a urmăririi penale față de suspect și punerea în mișcare a acțiunii penale față de inculpat reprezintă etape procesuale necesare în vederea desfășurării procesului penal care nu pot, în nicio situație, să înfrângă prezumția de nevinovăție”, se arată în comunicatul transmis de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Bacău”, transmite IPJ Bacău.

Sursa: Gândul