Trupul neînsufleţit al unui bărbat dat dispărut în urmă cu două zile a fost descoperit în albia unui râu

Trupul neînsufleţit al unui bărbat dat dispărut în urmă cu două zile a fost descoperit, miercuri, 21 decembrie, în albia unui râu, în zona localităţii Mioveni din judeţul Argeş.

Dec 21, 2022 - 16:57
Urmărește-ne peGoogle news
Trupul neînsufleţit al unui bărbat dat dispărut în urmă cu două zile a fost descoperit în albia unui râu
Imagine cu caracter ilustrativ

Bărbatul fusese căutat de către poliţişti, pompieri şi voluntari pe traseul pe care îl parcurgea spre şi dinspre locul de muncă, iar cadavrul a fost zărit de către oamenii care miercuri au continuat căutările.

Bărbatul în vârstă de 50 de ani, din Mioveni, nu a mai ajuns acasă, iar familia a anunţat la Poliţie dispariţia acestuia în data de 19 decembrie,. Cadavrul a fost găsit în albia Râului Doamnei.

„Din data de 19 decembrie şi până astăzi, bărbatul a fost căutat de către echipe mixte formate din poliţişti, pompieri şi cetăţeni voluntari. Căutările au fost efectuate, inclusiv cu câinele de urmă şi cu barca pneumatică, în zona Râului Doamnei, acolo unde se cunoştea faptul că urma traseul în drumul către şi de la locul de muncă. Din păcate, astăzi, în jurul prânzului, trupul bărbatului a fost zărit, în albia râului, de către cetăţenii aflaţi în zonă, pentru căutări”, informează Poliţia judeţeană Argeş.

Trupul neînsufleţit a fost scos la mal de către echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă. Cauza decesului va fi stabilită în urma necropsiei, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a avut loc decesul.