Western & Southern Open Cincinnati: Prima victorie obținută de Simona Halep, după accidentarea de la Roma

Simona Halep consideră drept o victorie mare (prima după trei luni și jumătate) partida câştigată în faţa polonezei Magda Linette, în primul tur al turneului de categorie "WTA 1.000" de la Cincinnati.

Aug 17, 2021 - 22:14
Urmărește-ne peGoogle news
Western & Southern Open Cincinnati: Prima victorie obținută de Simona Halep, după accidentarea de la Roma
"A fost un meci dificil, mai ales după această pauză. Și ea a jucat bine, un tenis puternic, a fost greu să returnez mingea, am continuat să lupt și mă bucur că am putut câștiga primul meu meci după revenire.
Sunt foarte tristă că nu am putut câștiga un titlu aici, am pierdut 3 finale, e unul dintre cele mai bune locuri pentru a juca. Mereu dau totul aici și am simțit dragostea publicului. Vreau să mulțumesc tuturor pentru prezență. Mă bucur să vă avem înapoi, tenisul e mult mai frumos cu voi în tribună", a declarat Simona Halep la finalul meciului, potrivit HotNews.
Simona Halep a obținut marți prima victorie de la revenirea pe teren: în primul tur de la Cincinnati, românca a învins-o în trei seturi (6-4, 3-6, 6-1) pe Magda Linette (44 WTA).
Chiar dacă a avut probleme fizice în setul secund (a jucat cu un bandaj imens pe coapsă) și meciul a fost întrerupt timp de o oră din cauza ploii, Simona a reușit să rămână concentrată și s-a impus după două ore și șapte minute de joc.

Simona Halep a servit 11 ași în meciul cu Magda Linette.

În turul al doilea, Simona se va duela cu învingătoarea partidei dintre Jessica Pegula (SUA, 30 WTA) și Camila Giorgi (71 WTA).

Pentru Halep a fost prima victorie după trei luni şi jumătate.

La 12 mai, la turneul de la Roma, jucătoarea din Constanţa s-a accidentat la gambă în timpul partidei cu Angelique Kerber. Ea a revenit săptămână trecută la Montreal, dar a fost învinsă în meciul din turul doi, unde a fost acceptată direct, de americanca Danielle Collins.

"Western & Southern Open" are loc la Cincinnati, face parte din categoria Premier 5, are premii totale în valoare de 2944486 de dolari și se dispută în perioada 12-18 august. Pe tabloul principal sunt 64 de jucătoare, iar suprafața de joc este hard.
Sursa: HotNews.ro