Vladimir Putin a încercat să-i distragă atenția lui Donald Trump cu o dansatoare, adusă la întâlnire pe post de traducătoare

Fosta purtătoare de cuvânt a Casei Albe Stephanie Grisham a scris în cartea sa „I’ll Take Your Questions Now”, care urmează să fie publicată în curând, despre întâlnirea dintre Vladimir Putin și Donald Trump, în marja summitului G20 desfăşurat pe 28-29 iunie 2019 la Osaka, Japonia, la care președintele Rusiei a venit însoțit de o brunetă frumoasă.

Urmărește-ne peGoogle news
Vladimir Putin a încercat să-i distragă atenția lui Donald Trump cu o dansatoare, adusă la întâlnire pe post de traducătoare

Preşedintele rus Vladimir Putin a venit însoţit de o brunetă atrăgătoare la o întâlnire cu fostul său omolog american Donald Trump cu intenţia a distrage atenţia acestuia din urmă, scrie fosta purtătoare de cuvânt, potrivit adevarul.ro.

La începutul reuniunii, Fiona Hill (consilieră în probleme ruse, n. red.) s-a aplecat şi m-a întrebat dacă am remarcat-o pe traducătoarea lui Putin, care era o brunetă foarte frumoasă cu părul lung şi cu o siluetă magnifică. (...) Mi-a spus că suspectează că femeia respectivă a fost aleasă de Putin cu gândul de a-l distrage pe preşedintele nostru”, a spus fosta purtătoare de cuvânt a celui de-al 45-lea preşedinte american.

Femeia care îl însoțea pe Putin se numeşte Daria Boiarskaia, iar ministerul rus de Externe o prezintă drept specialistă în lingvistică, absolventă a Şcolii de interpretare şi traducere din Sankt Petersburg. Potrivit unor surse de presă, Daria Bojarskaja are 36 de ani şi este o dansatoare amatoare. Femeia este pasionată de salsa şi bachata, dar și de şedinţe foto glamour, potrivit sursei citate.

Se pare că Vladimir Putin o ia cu el ca „interpretă” atunci când se întâlneşte cu lideri americani. Daria Boiarskaia l-a însoțit pe Putin și la întrevederea avută cu fostul preşedinte Barack Obama în marja summitului G20 desfăşurat pe 4-5 septembrie la Hangzhou, China, dar şi la o discuţie purtată pe 23 octombrie 2018 la Moscova cu fostul consilier pentru securitate naţională John Bolton.

Grisham a lucrat la Casa Albă în mandatul lui Trump fie ca şefă de cabinet pentru prima-doamnă, fie ca purtătoare de cuvânt pentru preşedinte.