VIDEO: Un bărbat, care trebuia să fie în carantină, s-a filmat în timp ce făcea scandal și înjura un polițist, chiar în sediul Poliției Suceava

Supărat că a fost amendat de poliţişti pentru că nu a respectat măsura carantinării, un tânăr de 27 de ani a dat dovadă de un tupeu ieşit din comun, care i-a adus sancţiuni uriaşe.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Un bărbat, care trebuia să fie în carantină, s-a filmat în timp ce făcea scandal și înjura un polițist, chiar în sediul Poliției Suceava

La mjlocul lunii decembrie, o echipă mixtă formată din jandarm şi poliţist a identificat doi tineri de 27 şi 23 de ani care consumau băuturi alcoolice într-un spaţiu public de pe raza municipiului Suceava.

Cei doi petrecăreţi au fost legitimaţi, căutaţi în bazele de date şi astfel oamenii legii au constatat că tânărul de 27 de ani trebuia să fie în carantină, nu la plimbare pe străzile oraşului, astfel că cei doi au fost sancţionaţi. 

Bărbatul care a încălcat legea privind limitarea răspândirii noului coronavirus a încasat o amendă de 500 de lei, iar amicul său de pahar a primit 100 de lei pentru consum de alcool în spaţiul public.

Pentru că s-au simţit nedreptăţiţi, după ce au fost sancţionaţi, cei doi s-au dus în sediul Poliţiei municipiului Suceava, unde l-au înjurat şi ameninţat pe poliţistul de serviciu.

În plus, tot ei au filmat întreaga scenă. 

În imaginile apărute în spaţiul public se vede că ofiţerul de serviciu a fost surprins de tupeul celor doi tineri. 

Spiritele se aprind atunci când poliţistul îi avertizează pe cei doi că nu au voie să filmeze în sediul instituţiei. Unul dintre scandalagii i-a spus de mai multe ori poliţistului că-i plătit din banii lui şi îi cere să-i arate legea în baza căreia a fost sancţionat pentru că nu a respectat măsura carantinării. Culmea este că în aceeaşi noapte, indivizii au sunat şi la 112 ca să se plângă că au fost sancţionaţi pe nedrept.

În total, cei doi prieteni de pahar au primit amenzi în valoare de 4.100 de lei.

După ce au văzut nota de plată, au publicat pe reţelele de socializare clipul care dovedeşte „vitejia” de care au dat dovadă în sediul Poliţiei. 

Deocamdată, cei doi nu sunt cercetaţi penal şi pentru comiterea infracţiunii de „ultraj”.