VIDEO: Trei tineri au fost înjunghiați într-o încăierare, pe un bulevard din Baia Mare

Două grupuri de tineri s-au încăierat pe bulevardul Republicii din Baia Mare, în zona Pieței Agroalimentare Sălăjeanca, în noaptea de 24 spre 25 iulie.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Trei tineri au fost înjunghiați într-o încăierare, pe un bulevard din Baia Mare

Scandalul ar fi pornit de la două fete care s-au certat, prietenii acestora intervenind. Mai mult, una dintre fete ar fi fost urcată într-o mașină, moment în care ceilalți ar fi spart geamurile autoturismului, potrivit emaramures.ro.

Situația a degenerat în acel punct, astfel că tinerii au scos cuțitele, iar trei dintre ei au fost înjunghiați în zona spatelui, abdomenului și mâinilor, potrivit sursei citate.

Poliția și Jandarmeria au intervenit, iar persoanele de la fața locului au fost duse la audieri. Trei persoane au fost transportate și internate la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare.

"Poliţiştii din Baia Mare au fost sesizaţi prin apel SNUAU 112 despre faptul că pe Bulevardul Republicii a avut loc o altercaţie între mai mulţi tineri, care s-a soldat cu rănirea a trei persoane. La faţa locului, poliţiştii au constatat că, pe fondul unor neînţelegeri, opt tineri cu vârste cuprinse între 18 şi 24 de ani s-ar fi agresat reciproc.

În urma încăierării, trei dintre tinerii implicaţi au fost răniţi, le-au fost acordate îngrijiri medicale de către un echipaj SAJ aflat la faţa locului şi, ulterior, au fost transportaţi la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Baia Mare pentru investigaţii. Doi dintre aceştia au rămas internaţi în spital", a precizat Anca Pop, purtătorul de cuvânt al IPJ Maramureş.

A fost întocmit dosar penal şi continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de încăierare, tulburarea ordinii şi liniştii publice, distrugere şi lovire sau alte violenţe.