VIDEO: Trafic rutier blocat complet marți dimineața pe DN1 la Bușteni, din cauza inundațiilor

Traficul rutier este blocat total, marţi dimineaţă, pe DN 1, la Buşteni, din cauza precipitaţiilor abundente şi a aluviunilor aduse de apă de pe versanţi, iar mai multe case şi un supermarket au fost inundate, anunţă autorităţile. Potrivit Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, circulaţia rutieră este blocată pe DN 1 la km 130, Buşteni, ca urmare a scurgerilor de apă şi a aluviunilor care au ajuns pe carosabil. Traficul este deviat prin zona Zamora.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Trafic rutier blocat complet marți dimineața pe DN1 la Bușteni, din cauza inundațiilor

De asemenea, reprezentanţii Salvamont Buşteni anunţă că un supermarket şi mai multe case au fost inundate în urma ploilor, potrivit hotnews.ro.

Pentru înlăturarea efectelor vremii intervin echipe de la Salvamont Buşteni, Salvamont Prahova, pompierii din Buşteni şi serviciul specializat al primăriei, menţionează sursa citată.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova informează că, în urma unei ruperi de nori, 30 de locuinţe au fost inundate în această staţiune, la faţa locului fiind mobilizate două autospeciale de stingere, două motopompe şi un echipaj de prim ajutor.