VIDEO - Profesoară de biologie cercetată disciplinar, după ce a fost surprinsă în timp ce juca la păcănele: „Sărăcia mă-tii de viață”

O profesoară de biologie, care predă la două școli din municipiul Bârlad, a devenit vedetă pe rețelele de socializare după ce a fost filmată la păcănele. Disperată, femeia se ruga la Dumnezeu să-i dea banii pierduți. Profesoara este acum cercetată disciplinar.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO - Profesoară de biologie cercetată disciplinar, după ce a fost surprinsă în timp ce juca la păcănele: „Sărăcia mă-tii de viață”
Foto: Captură Video

Potrivit presei locale, profesoara de biologie, care predă la două şcoli din Bârlad, este o împătimită a jocurilor de noroc și a pierdut o sumă mare de bani, într-un timp foarte scurt. În imaginile apărute pe internet se vede cum femeia loveşte cu putere aparatul la care juca şi se ruga la Dumnezeu să o ajute să câştige.

Dă dracului ceva, că am băgat 50, 60, 70 de milioane (n.r. lei vechi). Doamne, ai milă de mine, Maica Domnului. Doamne, cine îmi dă mie banii înapoi, Doamne?”, se întreabă retoric profesoara.

În momentul în care a rămas fără bancnote mari, femeia vrea să schimbe banii la un alt jucător. Acesta, însă, nu o poate ajuta, astfel că, femeia continuă să joace cu bancnotele de zece lei şi se roagă din nou la Dumnezeu să o ajute să câştige.

Elevii profesoarei au recunoscut-o imediat în filmuleţul care circulă pe internet.

Asta e doamna mea de bio, pe bune, nu glumesc”; „Nici profa de bio nu mai este ce a fost odată”, „Doamna asta a fost profa mea de biologie și chimie în a 8-a”, au scris câţiva dintre elevii profesoarei.

Conducerea şcolii s-a autosesizat şi a convocat Comisia de Etică şi Disciplină.

Conducerea școlii s-a autosesizat cu privire la filmulețul care circulă pe rețelele de socializare și a convocat Comisia de Etică și Disciplină. Chiar dacă se află în timpul liber, cadrele didactice au un Cod de Etică pe care trebuie să-l respecte, trebuie să aibă un comportament adecvat atât în interiorul școlii, cât și în afara ei.

Este posibil ca doamna profesoară să aibă nevoie de ajutor specializat, însă nu vreau să mă pronunț. Conducerea școlii ne-a transmis că va sesiza și medicul de medicină a muncii, pentru a vedea dacă doamna profesoară este în continuare aptă pentru a preda în învățământ. Din ce am înțeles, până acum nu au fost reclamații din partea părinților sau a elevilor cu privire la comportamentul său la orele de curs”, a declarat inspectorul școlar general, prof. Elena Mustață, potrivit vremeanoua.ro.