VIDEO - UPDATE: Poliția a început cercetările în urma unor imagini în care o fetiță plânge și se zbate în brațele unui bărbat, într-un autobuz din Brăila

Poliţia Brăila a anunţat că fetiţa filmată în timp ce plânge şi se zbate în braţele unui bărbat, într-un autobuz, nu a fost răpită. Bărbatul care apare in imagini este un prieten de familie apropiat, iar fetiţa plângea pentru că mama a pierdut autobuzul.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO - UPDATE: Poliția a început cercetările în urma unor imagini în care o fetiță plânge și se zbate în brațele unui bărbat, într-un autobuz din Brăila

UPDATE:

Poliţiştii au început o anchetă după ce pe reţelele de socializare au apărut duminică seară imagini cu o fetiţă filmată într-un autobuz, în timp ce plânge şi se zbate cu disperare în braţele unui bărbat. Un călător a filmat întreaga scenă şi a sunat la 112.

Imaginile au devenit virale în mediul online. 

În urma verificărilor efectuate de către poliţiştii brăileni a fost identificat copilul. Este vorba de o fetiţă în vârstă de 3 ani, care în prezent se află la domiciliu. Ea locuieşte împreună cu mama, bunica şi mătuşa, în municipiul Brăila şi nu a fost victima niciunei infracţiuni.  

Atât mama fetiţei, în vârstă de 26 de ani, cât şi mătuşa acesteia, le-au declarat poliţiştilor că este vorba despre o neînţelegere şi că bărbatul care apare în imaginile din spaţiul public este un prieten de familie apropiat, pe care minora îl cunoaşte foarte bine.  

„Acestea au precizat că în cursul zilei de ieri s-au deplasat împreună cu bărbatul în cauză şi cu frăţiorul minorei în părculeţul din zona Caporal Muşat unde toţi trei au supravegheat pe cei doi minori. Când au vrut să revină acasă, s-au grăbit să prindă un mijloc de transport în comun, femeile au luat băieţelul, iar bărbatul a luat în braţe fetiţa. În staţia de autobuz, în grabă, s-ar fi urcat într-un autobuz greşit, fapt pentru care fetiţa a început să se agite, însă el a coborât cu ea la următoarea staţie din Bariera Călăraşilor, s-au reîntâlnit şi au mers acasă, unde fetiţa se află şi în prezent, în afara oricărui pericol”, a anunţat IPJ Brăila.

Știre inițială:

"Vă informăm că duminică, în jurul orei 22:00, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că, într-un autobuz destinat transportului în comun, care circula pe raza municipiului, ar fi fost un bărbat brunet care ţinea în braţe un minor care plângea şi încerca să se smulgă din braţele bărbatului. În prezent, poliţiştii efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt", a transmis IPJ Brăila.

Pe filmuleţ se vede cum fetiţa îl loveşte cu palmele pe bărbat şi îl împinge, ca să scape din braţele lui.

Videoclipul poate fi urmărit AICI.