VIDEO - Poliția Română a lansat campania „Vedere din Spital“ - Va fi promovată online și prin anunțuri false la cazări

Poliția Română a lansat marți ”Vedere din spital”, o campanie de conștientizare a riscurilor pe care le aduce viteza excesivă, în condițiile în care cele mai multe accidente grave provocate de viteza mare au loc în sezoanele de concedii. Pe lângă un clip video, un spot difuzat la radio și flyere, campania va recurge și la anunțuri false de cazări online, care duc la site-ul campaniei, vederedinspital.ro, notează HotNews.ro.

Aug 10, 2021 - 12:33
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO - Poliția Română a lansat campania „Vedere din Spital“ - Va fi promovată online și prin anunțuri false la cazări

Campania „Vedere din Spital” se desfășoară la nivel național, în perioada 10 august 2021 – 30 septembrie 2021.

În cadrul acesteia, Poliția Rutieră va realiza acțiuni punctuale, astfel încât cetățenii să conștientizeze care sunt riscurile la care se expun atunci când nu păstrează distanța, nu adaptează viteza de deplasare la condițiile de drum și mai ales, nu respectă limita de viteză”, se spune într-un comunicat de presă, citat de HotNews.ro.

Printre acțiuni se numără distribuirea de flyere, difuzarea la nivel național a unui spot radio, postări pe rețele de socializare și plasări de anunțuri „false” pe site-uri de cazare, respectiv oferte foarte bune care, după accesare, fac trimitere către site-ul www.vederedinspital.ro.

Scopul celor din urmă este de a le comunica șoferilor mesajul campaniei chiar înainte să plece la drum, atunci când își caută cazare. Dorim să devină conștienți de faptul că, dacă accelerează spre vacanță, vederea spectaculoasă la mare sau la munte, către care se grăbesc, se va transforma în vederea din spital”, transmite sursa citată.

Clipul video al campaniei: