VIDEO: Patru oameni au murit şi trei au fost răniţi, printre care și un poliţist, în urma unui atac armat, în SUA

Un bărbat a împușcat mortal patru persoane și a rănit alte trei, inclusiv un ofițer de poliție, în timpul unui atac armat petrecut, luni, în Denver. După o urmărire ca în filme, în timpul căreia au avut loc mai multe schimburi de focuri între atacator și polițiștii care îl urmăreau, acesta a fost împușcat mortal de polițiști.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Patru oameni au murit şi trei au fost răniţi, printre care și un poliţist, în urma unui atac armat, în SUA

Primele focuri de armă s-au auzit în jurul orei 17:00, când bărbatul înarmat, care nu a fost identificat public, a împușcat și ucis două femei și a rănit un bărbat în apropiere de centrul orașului Denver, a declarat șeful Poliției, Paul Pazen, într-o conferință de presă, potrivit Reuters.

Suspectul a fugit apoi cu o mașină și a împușcat mortal un bărbat în cartierul Cheesman Park din estul Denverului, înainte de a deschide focul din nou într-o comunitate din vestul orațului. Din fericire, în acest caz, nimeni nu a fost rănit, a mai spus sursa citată.

Potrivit șefului poliției locale, suspectul a intrat de două ori în schimburi de focuri cu ofițerii din Denver care îl urmăreau, avariind grav o mașină de poliție.

Din Denver, bărbatul înarmat a condus până în orașul vecin Lakewood, unde a împușcat și a ucis o a patra persoană în interiorul unei firme, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției locale, John Romero.

Agresorul a fugit și de poliția din Lakewood când aceasta a încercat să-l tragă pe dreapta și s-a angajat într-un schimb de focuri cu ofițerii înainte de a fugi pe jos și de a intra într-un hotel, unde a împușcat și a rănit un funcționar, a declarat Romero.

Bărbatul a reușit chiar să rănească un polițist înainte de a fi împușcat mortal de oamenii legii.