VIDEO: Patron de service auto dat în judecată de Guvernul SUA, după ce a aruncat peste 90000 de monede pe aleea unui fost angajat

Proprietarul unui service auto din Georgia este dat în judecată de Guvernul SUA după ce a aruncat 91.500 de monede în fața casei unui fost angajat.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Patron de service auto dat în judecată de Guvernul SUA, după ce a aruncat peste 90000 de monede pe aleea unui fost angajat
Captura VIDEO Instagram

Patronul a vrut astfel să se răzbune pe fostul angajat care a făcut plângere pentru că nu și-a primit ultimul salariu, potrivit Ministerului Muncii.

Angajatorul a aruncat pe aleea din fața casei lui Andreas Flaten nu mai puțin de 91.500 de monede acoperite cu ulei, dar și un bilet cu o înjurătură. 7 ore s-a chinuit fostul angajat să curețe strada, scrie nytimes.com, potrivit ProTV.

Ministerul Muncii acuză patronul service-ului auto că a încălcat legea federală a muncii, răzbunându-se pe fostul angajat.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Olivia Oxley (@ox_isms)

Plângerea depusă pe 30 decembrie susține că proprietarul atelierului și service-ul auto au ripostat împotriva fostului angajat după ce acesta a făcut plângere la Ministerul Muncii, pe 26 ianuarie 2021, pentru a raporta că nu și-a primit ultimul salariu, de 915 dolari, după ce și-a dat demisia.

Patronul susține însă că pregătise cecul, dar că acesta „nu a mai ajuns la poștă”.

Sursa: Știrile ProTV