VIDEO - Luptătorul MMA Justin Ray Thornton a murit la vârsta de 38 de ani

Luptătorul MMA Justin Ray Thornton a murit, luni, la mai bine de o lună după ce a fost făcut KO într-un meci disputat în statul american Mississippi, informează AP.

VIDEO - Luptătorul MMA Justin Ray Thornton a murit la vârsta de 38 de ani

La data de 20 august, Thornton a fost făcut KO de către Dillon Cleckler. Luptătorul a încasat o lovitură în figură, apoi a căzut la podea și a rămas inert câteva minute. El a fost scos din ring pe o targă și transportat la spital cu răni grave.

Conform unei postări care a apărut pe contul de Facebook al lui Thornton la data de 23 septembrie, sportivul a rămas paralizat și respira cu ajutorul unui ventilator. Medicii i-au descoperit o leziune a măduvei spinării, dar și o infecție pulmonară.

“Ne alăturăm comunității sporturilor de contact pentru a transmite condoleanțe familiei sale și celor dragi”, a spus Dave Feldman, președintele Bare Knuckle Fighting Championship.

La rândul său, Dillon Cleckler a scris pe Instagram că se roagă pentru familia lui Justin Ray Thornton. El a spus că fostul său rival erau un războinic. “Lupta era în sângele lui. I-a plăcut asta”, a afirmat Cleckler.

Știrile ProTV