VIDEO: Kanye West riscă pedeapsa cu închisoarea, după ce și-a lovit un fan

Kanye West este anchetat pentru agresiune după ce a lovit un fan care îi cerea un autograf.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Kanye West riscă pedeapsa cu închisoarea, după ce și-a lovit un fan
Foto: Virgin Radio/ Captură TMZ

Agresiunea s-a întâmplat în Los Angeles, în fața clubului Soho Warehouse. Într-un videoclip primit și publicat de publicația tmz.com se poate vedea cum artistul încearcă să plece de la locul faptei, însă alte câteva persoane încearcă să-l calmeze. Bărbatul bătut stă întins pe jos, după ce s-a lovit la cap.

Pleacă de lângă mine” îi spune Kanye unei femei care merge după el. „Sunt familia ta”, îi răspunde aceasta.

Potrivit sursei menționate mai sus, femeia ar fi verișoara artistului.

Un martor a povestit că scenele filmate au avut loc la doar câteva secunde după ce Kanye West l-a lovit de două ori pe bărbat, o dată în față și o dată în gât. Acesta s-ar fi lovit destul de tare la cap când a căzut la pământ.

Kanye West ar fi spus grupului mic de oameni aflați în fața clubului, înainte din incident, să nu-i facă poze și că ei nu înțeles situația prin care trece el în acest moment.

O persoană i-a răspuns că este în regulă, că toți trec prin situații dificile în familie. Atunci Kanye West s-ar fi întors și l-ar fi agresat pe bărbat.

Victima ar fi refuzat tratamentul medical la locul faptei, însă, după aceea a primit îngrijiri la secția de urgențe.

Acum câţiva ani, după un conflict cu un fotograf, Kanye West a fost condamnat să urmeze un curs de "control al furiei". Rapperul riscă acum să petreacă până la şase luni după gratii.