VIDEO: Judecătorul ucrainian răpit în aprilie în Chișinău, a fost găsit aproape dezbrăcat într-un sat din Ucraina

Fostul judecător ucrainean Nikolai Ceaus, care a fost răpit de persoane necunoscute în aprilie, anul acesta, în Chișinău, a fost găsit în regiunea Vinnița.

Iul 30, 2021 - 19:33
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Judecătorul ucrainian răpit în aprilie în Chișinău, a fost găsit aproape dezbrăcat într-un sat din Ucraina

Informația a fost confirmată pentru Censor.NET de către o sursă din poliția ucraineană, potrivit deschide.md.

Un locuitor al satului Mazurovka, din regiunea Vinnița, a chemat poliția și a anunțat că l-a găsit pe Nikolai Ceaus. Acesta era îmbrăcat doar într-o pereche de chiloți.

Ceaus a spus că a fost răpit de persoane necunoscute și a confirmat că este fost judecător al Judecătoriei districtului Nipru din Kiev. La fața locului se află un echipaj de poliție.

Judecătorul ucrainean, Nicolai Ceaus, ce se ascundea de autoritățile din Kiev, a fost răpit de trei persoane, din curtea unui bloc de locuințe amplasat în centrul Chișinăului, la începutul lunii aprilie.

Judecătorul Ceaus era acuzat de către autoritățile din Ucraina de luare de mită. În 2017, Kievul l-a dat în urmărire, acesta aflându-se inițial în Crimeea, iar apoi în Republica Moldova.

Pe parcursul ultimilor ani, magistratul încerca să obțină azil politic în Republica Moldova, însă Curtea Supremă de Justiție i-a respins sesizarea.