VIDEO: Jason Derulo a bătut doi bărbați într-un cazinou din Las Vegas, pentru că l-au confundat cu Usher

Jason Derulo s-a dezlănțuit în holul unui cazinou din Las Vegas, după ce un bărbat l-a jignit. Artistul s-a năpustit asupra acestuia, lovindu-l cu pumnii în față. În altercație a fost implicat încă un bărbat, prieten cu cel atacat.

Ian 5, 2022 - 15:23
Ian 5, 2022 - 15:25
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Jason Derulo a bătut doi bărbați într-un cazinou din Las Vegas, pentru că l-au confundat cu Usher

Jason Derulo a reacționat vehement în momentul în care doi bărbați, care treceau pe lângă el pe scara rulantă a unui cazinou din Las Vegas, l-au jignit.

Într-un filmuleț care circulă în mediul online, unul dintre bărbați este auzit batjocorindu-l pe Derulo: „Hei, Usher! Du-te dracu’, javră!”, scrie TMZ.

Este neclar dacă bărbatul l-a confundat cu Usher sau a vrut să râdă de artist, însă a fost suficient pentru ca Derulo să-și iasă din minți și să sară la bătaie.

Conform martorilor, Jason Derulo l-a lovit și pe bărbatul care-l însoțea pe cel agresat inițial, fiind nevoie de intervenția agenților de pază pentru aplanarea conflictului.

Christian Labare, un dansator din Houston, a surprins cu telefonul mobil momentul în care Jason Derulo a fost încătușat de forțele de ordine și escortat la secție pentru declarații.

Bărbații agresați nu au depus încă plângere pe numele artistului, însă au la dispoziție 12 luni pentru a face asta.