VIDEO - Irina Loghin împlinește 83 de ani: „Sper să vă placă cadoul meu muzical pentru voi, este pregătit din suflet!”

Astăzi, 19 februarie, Irina Loghin împlinește 83 de ani și își petrece ziua de naștere alături de familie, însă nu a uitat nici de fanii ei, cărora le oferă un „cadou muzical”.

Feb 19, 2022 - 17:22
Feb 19, 2022 - 17:45
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO - Irina Loghin împlinește 83 de ani: „Sper să vă placă cadoul meu muzical pentru voi, este pregătit din suflet!”
Foto: Irina Loghin/ Facebook

De ziua sa de naștere, îndrăgita interpretă de muzică populară are o singură dorință, aceea de a fi sănătoasă: „Să-mi dea Dumnezeu sănătate! De fapt, să ne dea nouă, tuturor!”.

Va fi o zi normală. Absolut normal! Nu pot intra prea mult în discuții, dar nu se pune problema de cine știe ce sărbătoare. Va fi doar ceva în familie, alături de cei foarte dragi mie, fără însă a ne da prea tare programul normal peste cap. Nici eu nu sunt genul care să fac prea mult zgomot pe acest subiect”, a declarat artista pentru impact.ro, potrivit libertatea.ro.

Interpreta de muzică populară se așteaptă să primească multe mesaje cu felicitări de ziua sa de naștere. De fiecare dată fanii săi îi pregătesc o mulțime de surprize, iar aceasta le este recunoscătoare pentru tot suportul pe care îl primește din partea lor.

Dragii mei, de ziua mea, v-am pregătit un videoclip nou!
Melodia mă reprezintă, toată viața am cântat și voi cânta mereu, din sufletul meu!
Sper să vă placă cadoul meu muzical pentru voi, este pregătit din suflet!
În continuare pregătim surprize, așa că, rămâneți pe pagina mea de Facebook, IrinaLoghin Oficial, dar și pe canalul YouTube, cu același nume!
Am început deja să primesc mesaje de felicitare și pot spune doar atât: mă înclin in fața Ta, Public drag!
Vă iubesc și vă prețuiesc”, a scris Irina Loghin pe pagina sa de Facebook.

Cât despre o revenire pe scenă, Irina Loghin a declarat, potrivit libertatea.ro, că așteaptă că toată această situație legată de pandemia de COVID-19 să se mai calmeze, apoi va vedea dacă va mai urca pe scenă sau nu.

Nu mă grăbesc să vă răspund dacă și când mă voi întoarce pe scenă. Probabil că da, dacă și Dumnezeu va permite asta! Dar n-aș ști a vă spune azi când se va întâmpla acest lucru”, a mai spus cântăreața pentru sursa mai sus menționată.