VIDEO: Incendiu la un depozit de petrol din Rusia

Un puternic incendiu a izbucnit la un depozit de petrol din oraşul rusesc Briansk, situat la aproximativ 100 de kilometri nord de graniţa cu Ucraina, relatează TASS, citând un reprezentant al guvernului regional.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Incendiu la un depozit de petrol din Rusia
Foto: Captură Video

„Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă a confirmat că a avut loc un incendiu”, a declarat biroul de presă al guvernului, adăugând că "există şi o confirmare că este vorba despre rezervoarele de combustibil".

Ministerul pentru Situaţii de Urgenţă din Briansk a declarat că incendiul a fost anunţat la ora 2 dimineaţa, ora Moscovei. La faţa locului au fost trimise echipe de pompieri şi de salvare care au raportat că incendiul are loc la un depozit de petrol, a precizat ministerul.

Conform Russia Today, citată de The Guardian, localnicii spun că s-au auzit explozii. Sirenele pot fi auzite în videoclipurile de pe reţelele sociale.

Potrivit localnicilor, explozii şi incendii au avut loc în mai multe cartiere din Briansk. Potrivit unor informaţii neconfirmate, a doua sursă de foc are originea în zona în care se află o unitate militară având legătură cu Direcţia principală de rachete şi artilerie a Ministerului Apărării.

Serviciile de urgenţă au început să evacueze locuitorii caselor din apropierea depozitului de petrol care arde.