VIDEO: Incendiu de amploare la hala unui producător de cauciucuri din Dej

Un incendiu violent a fost semnalat joi, 12 mai, in jurul orei 12 la o fabrică din parcul industrial din Dej. Inițial s-a anunțat la 112 că ard mai multe cauciucuri, dar când au ajuns pompierii focul se manifesta generalizat la întreaga fabrică.

Mai 12, 2022 - 13:58
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Incendiu de amploare la hala unui producător de cauciucuri din Dej
Foto: Captură Video

Pompierii din cadrul Detașamentului Dej, 1 Cluj-Napoca și Turda intervin pentru stingerea unui amplu incendiu care a cuprins o hală a unei companii cu obiectiv de activitate producția de cauciucuri.

În momentul sosirii pompierilor flăcările se manifestau cu violență.

La fața locului au ajuns patru autspeciale pentru stins incendii, trei autoscări și un echipaj SMURD. Au fost solicitate o autospecială pentru stins incendii din cadrul Detașamentului Beclean a ISU Bistrița Năsăud și două cisterne cu apă ale Primăriei municipiului Dej.

Preventiv a fost trimis și un echipaj SMURD, iar până în aceste momente nu au fost persoane care să solicite consult medical.

Operațiunile de stingere desfășurate la fața locului sunt solicitante pentru forțele de intervenție având în vedere că pereții halei și acoperișul prezintă pericol de prăbușire, scrie dejeanul.ro.