VIDEO: Freddy Rincon, fost fotbalist al echipei Real Madrid, a murit în urma unui accident

Freddy Rincon, fost căpitan al naționalei Columbiei, a murit, miercuri seara, în spital, la vârsta de 55 de ani.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Freddy Rincon, fost fotbalist al echipei Real Madrid, a murit în urma unui accident
Sursa foto: FCF/ Twitter

Rincon se afla internat la terapie intensivă, în stare critică, după ce, luni dimineață, a fost victima unui accident rutier produs în orașul Cali.

Fostul mijlocaș de la Real Madrid a suferit răni grave la cap, iar timp de trei ore a fost supus unei intervenții chirurgicale.

Laureano Quintero, șeful clinicii private în care fusese internat Rincon, a anunțat că fostul fotbalist a murit cu puțin înainte de miezul nopții.

″În ciuda tuturor eforturilor echipei noastre medicale, pacientul Freddy Eusebio Rincon Valencia a murit astăzi, 13 aprilie. Regretăm profund acest lucru și, în același timp, transmitem cele mai sincere condoleanțe rudelor, prietenilor, cunoscuților și fanilor. Invităm toți oamenii din țară să și-l amintească cu bucurie pentru tot ceea ce ne-a oferit prin realizările sale sportive”, a transmis, într-un comunicat de presă, clinica Imbanaco.

Freddy Rincon a jucat la trei ediții ale Cupei Mondiale (1990, 1994 și 1998). El a marcat 17 goluri în cele 84 de apariții la echipa națională a Columbiei.

Freddy Rincon a fost adversarul României atât la Mondialul din 1994, cât și la cel din 1998. Ambele meciuri au fost câștigat de naționala noastră, 3-1 și 1-0.

La nivel de club, Rincon a jucat pentru Real Madrid (Spania), Napoli (Italia), Palmeiras şi Corinthians (Brazilia) şi America de Cali (Colombia).