VIDEO: Fiul lui Michael Schumacher, Mick Schumacher, accident grav în timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite

Pilotul echipei Haas, Mick Schumacher, fiul lui Michael Schumacher, a suferit un accident grav în timpul calificărilor Marelui Premiu al Arabiei Saudite, pe circuitul de la Jeddah, monopostul său fiind distrus după un impact cu parapetele.

Mar 26, 2022 - 22:03
Mar 27, 2022 - 09:33
Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Fiul lui Michael Schumacher, Mick Schumacher, accident grav în timpul calificărilor pentru Marele Premiu al Arabiei Saudite
Foto: Captură Video TNS

UPDATE

Mick Schumacher a confirmat că se simte bine în urma accidentului înfricoșător suferit în timpul calificărilor pentru Marele Premiu de Formula 1 al Arabiei Saudite. Pilotul echipei Haas, care a fost transportat cu elicopterul la un spital local din Jeddah, a fost externat.

Într-un mesaj postat pe rețelele de socializare, Schumacher și-a asigurat fanii că este „bine” în urma accidentului, le-a mulțumit pentru susținere și a afirmat că își dorește să revină pe circuit. Postarea include o fotografie în care pilotul german pare a fi nevătămat.

​„Bună tuturor, voiam doar să vă spun că sunt bine. Vă mulțumesc pentru mesajele amabile. Mașina s-a simțit foarte bine, Echipa Haas, vom reveni mai puternici” - a scris Mick Schumacher.


Formula1.com a transmis că Mick Schumacher pare să fie bine fizic şi că a vorbit cu mama sa, potrivit unui anunţ al Haas. Acesta va fi dus la spital pentru investigaţii suplimentare, din precauţie.

Am vorbit cu mama lui şi am informat-o. El nu are răni vizibile, dar medicii vor să i se facă investigaţii pentru a se asigura că nu are sechele. Impactul a distrus tehnologia digitală, aşa că nu am auzit nimic prin radio, dar ni s-a spus că e conştient. Maşina este distrusă complet”, a declarat conducătorul Haas, Gunther Steiner.

Accidentul a avut loc în timpul segmentului 2 al calificărilor, iar calificările s-au întrerupt. Pilotul a fost transportat la centrul medical.

Am auzit că Mick este conştient, a ieşit din maşină şi este în drum către centrul medical”, a precizat echipa Haas, citând comunicatul transmis de FIA.