VIDEO: Doi polițiști și doi jandarmi din Alexandria se chinuie să scoată din mașină un șofer de 69 de ani

Un bărbat de 69 de ani, din Alexandria, care s-a urcat beat criță la volanul mașinii, a fost pe punctul de a provoca o tragedie, joi după-amiază, în reședința de județ. Omul s-a urcat la volanul mașinii și a plecat la o plimbare într-o stare de ebrietate atât de avansată, încât nu se putea ține pe picioare.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Doi polițiști și doi jandarmi din Alexandria se chinuie să scoată din mașină un șofer de 69 de ani
Captura video ObservatorNews

Potrivit ObservatorNews, când a ajuns în dreptul șantierului de la stadion, pe strada Alexandru Ghica, bărbatul a pierdut controlul volanului și a intrat într-o baliză de pe marginea drumului.

Ulterior, mașina condusă de șoferul beat s-a oprit la câțiva centrimetri de botul unei mașini de școală de șoferi, care circula regulamentar, la volanul căreia se afla un elev, potrivit martorilor.

La locul accidentului s-au deplasat polițiștii, care n-au reușit să-l testeze cu aparatul etilotest, bărbatul fiind atât de beat încât a avut nevoie de ajutorul oamenilor legii pentru a se da jos din mașină, deci nicio șansă să sufle în fiolă.

În cele din urmă, polițiștii l-au dus târâș pe acesta la autospeciala de poliție, pentru a se deplasa la spital, unde cadrele medicale îi vor recolta probe biologice.

ObservatorNews