VIDEO: Doi bărbați au fost bătuți de agenții de pază ai unei benzinării din Craiova, după ce au vrut să facă o glumă

Patru agenți ai unei firme de pază din Craiova au bătut cu sălbăticie doi bărbați într-o benzinărie, iar scenele violente surprinse pe camerele de supraveghere au fost făcute publice vineri, 4 februarie.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Doi bărbați au fost bătuți de agenții de pază ai unei benzinării din Craiova, după ce au vrut să facă o glumă
Foto: Captură Video

În filmare se vede cum scandalul începe afară, lângă pompele de alimentare, unde mai mulți indivizi se lovesc. Doi bărbați intră în clădirea benzinăriei, iar cei patru agenți forțează ușa de la intrare, pe care victimele o țin închisă.

Agenții reușesc să intre după ce sparg un geam de termopan și distrug o ușă de acces. Îi lovesc pe cei doi cu pumnii și picioarele, dar și cu bastoanele cauciucate din dotare.

Se pare că cei doi craioveni, care erau băuți, au sunat la firma de pază și au anunțat un fals incident la benzinărie. Când au ajuns la adresa indicată, agenții au aflat că nu angajații solicitaseă intervenția, ci o altă persoană. Responsabilii pentru apel au fost găsiți în apropiere de agenții firmei de pază, care i-ar fi agresat.

Polițiști din cadrul Secției 2 Poliţie Craiova au reținut, pentru 24 de ore, doi tineri de 24 şi 29 de ani și doi bărbaţi de 30 şi 53 de ani, toţi din Craiova, bănuiţi de comiterea infracţiunilor de purtare abuzivă şi distrugere.

Din cercetările efectuate, poliţiştii au stabilit că, la data de 28 ianuarie, persoanele în cauză, s-ar fi deplasat, în calitate de agenţi de intervenţie ai unei firme de securitate şi pază din Craiova, la o staţie peco de pe Bulevardul Nicolae Romanescu, unde ar fi agresat fizic doi bărbaţi de 34 şi 41 de ani, ambii din Craiova, care au necesitat acordarea de îngrijiri medicale, fiind transportaţi la spital. De asemenea, cei în cauză ar fi provocat distrugeri uşii de acces în staţia peco, respectiv ar fi spart un geam termopan”, au precizat reprezentanții IPJ Dolj.

Pe 2 februarie, cei patru suspecți au fost au fost duși la Judecătoria Craiova cu propunere de arestare preventivă. Instanța a admis solicitarea anchetatorilor și a dispus arestarea inculpaților pe o perioadă de 30 de zile, scrie gds.ro, potrivit Ziare.com.