VIDEO: Curățarea mașinii șefului, sarcină de serviciu la Poliția Locală Bârlad

La Poliția Locală Bârlad, angajații primesc tot felul de sarcini în timpul orelor de muncă, care nu vizează siguranța cetățeanului sau asigurarea unui climat de ordine în oraș, așa cum scrie în fișa postului, ci chestiuni mai apropiate de interesul personal al celor din conducerea instituției. O dovedește și filmulețul care a ajuns în posesia vremeanoua, în care un polițist local apare spălând de zor mașina personală a directorului executiv, Vasile Chelaru.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Curățarea mașinii șefului, sarcină de serviciu la Poliția Locală Bârlad

Îmbrăcat în uniforma de serviciu, agentul este filmat în timp ce dă cu aspiratorul printre scaunele din față ale autoturismului. Potrivit surselor citate de vremeanouă.ro, n-ar fi prima dată când șeful Poliției Locale își pune subalternii să-i spele mașina personală în timpul serviciului.

Ca o coincidență, polițistul care pare să-și dea gradele în spălatul mașinilor este propus să preia conducerea unui serviciu din cadrul Poliției Locale Bârlad, după ce noua organigramă a fost aprobată de Consiliul Local, acesta fiind, de departe, cel mai mare „bacșiș” dat unui ‘spălător’.

Sursa: Vremea Nouă