VIDEO: Cum a cheltuit un japonez peste 14000 de euro pentru a arăta ca un câine

Un bărbat din Japonia a cheltuit aproape 2 milioane de yeni (14.680 de euro) pentru a arăta ca un câine. El a ales un Border Collie, pentru că este rasa lui preferată de câini, potrivit Daily Mail, citat de Libertatea. Visul i-a fost îndeplinit de o firmă care este cunoscută pentru realizarea de sculpturi și costume pentru filme și reclame.

Urmărește-ne peGoogle news
VIDEO: Cum a cheltuit un japonez peste 14000 de euro pentru a arăta ca un câine
Foto: Captură Video Youtube

Bărbatul, care poartă numele de Toko, a comandat costumul la o agenție numită Zeppet, care și-a petrecut 40 de zile făcând ținuta Collie la comandă. 

„L-am făcut pentru că arată real când îl port. Preferatele mele sunt animalele patrupede, mai ales cele drăguțe. M-am hotărât să fac un câine. Este rasa mea preferată de câini”, a spus bărbatul.

Toko a postat un videoclip pe canalul său de YouTube pe data de 12 aprilie, unde încearcă costumul de Border Collie și se transformă într-un câine, făcând mișcări asemănătoare patrupedului.

Am comandat un costum! Datorită ție, mi-am putut îndeplini visul de a deveni animal!”, a fost mesajul transmis de bărbat companiei care i-a realizazt costumul.

Un angajat de la Zeppet a declarat că realizarea costumului a fost una dificilă, deoarece necesită o perioadă semnificativă de timp pentru a studia modul în care figura câinelui poate corespunde unei figuri umane:

„Ideea este că scheletul unui câine poate fi reprodus pe scheletul unui om. Deoarece structura scheletului este foarte diferită, am petrecut mult timp studiind cum să-l facem să arate ca un câine. În plus, am colectat fotografii făcute din diferite unghiuri, astfel încât blana frumoasă să poată fi reprodusă, să arate natural”.

Compania japoneză care a creat costumul, Zeppet, a postat şi o serie de imagini din unghiuri diferite, în caz că vor mai apărea şi alţi doritori.

Sursa: Libertatea.ro